Główna metoda aplikacji
Na co
Integumentarny
Źródło
Allopatia
Dla kogo
Ludzie
Allantoina to naturalny związek występujący w różnych roślinach, takich jak żywokost (Symphytum officinale), kiełki pszenicy i buraki cukrowe. Jest także syntetyzowana do celów komercyjnych. Allantoina jest powszechnie używana w produktach do pielęgnacji skóry i kosmetykach ze względu na swoje właściwości łagodzące i lecznicze. Może pomóc poprawić teksturę skóry, zmniejszyć podrażnienia i zaczerwienienia, ograniczyć stan zapalny, wspomóc gojenie ran, a także uspokoić egzemę i łuszczycę. Ten IC został wykonany przy pomocy syntetycznej allantoiny.
Podobne ICs
137
9.89 k
63
1.62 k
104
3.71 k
70
7.43 k
35
1.16 k
22
988
266
28.4 k
117
9.17 k
146
9.91 k
241
15.3 k
Proszę wybrać język
Wybierz
Skontaktuj się z nami
Twoja wiadomość jest prywatna. Odpowiemy e-mailem w ciągu 48 godzin. Zobacz moje zgłoszenia
Twoja wiadomość została wysłana.
Odpowiemy e-mailem w ciągu 48 godzin. Dziękujemy!
Gotowe